Skip to content

Szállítás

A csomagok kézbesítését webáruházunk számára a GLS és a GEIS futárszolgálatok végzik. A megrendelt termékek szállítási ideje általában 3-5 nap.

Szallitasi dijak 2021

Garancia

Szeretnénk, ha minden az elképzeléseid szerint alakulna. Ha a megrendelt termék nem a leírásnak megfelelő, vagy bármilyen minőségi gond lenne vele, kérlek, 14 napon belül jelezd és a nem használatba vett terméket visszaküldés esetén megtérítjük. Bővebb információkért klikk a ASZF oldalunkra!

Fizetési lehetőségek

Webáruházunkban a minimális vásárlási érték 5.000 forint. A kiszemelt áruk fizetésére az alábbi módokon van lehetőség:

Fizetés bankkártyával
A bankkártyás fizetéshez elég megadnod a bankkártya számát, a lejárati dátumot és a hátoldalon található CVC kódot, valamint egy működő e-mail címet.

Fizetés Barionnal
A Barion elektronikus fizetéseket lebonyolító szolgáltatás, amivel kényelmesen és biztonságosan lehet bankkártyával, vagy előre feltöltött egyenleggel fizetni webáruházakban, mobilalkalmazásokban, vagy barátoknak. Regisztráció esetén, soha többé nem kell begépelni a kártyaszámot egyetlen Barion elfogadóhelyen sem, a fizetéshez elég az e-mailcím és jelszó megadása. Ez nem csak kényelmes, de a biztonságot is növeli!

Fizetés Paypallal
A Paypal az egyik legkényelmesebb és legbiztonságosabb mondja az interneten történő fizetések lebonyolítására. Internetes vásárlások során nem kell bizalmas hitelkártya- vagy számlaadatokat megadni, ill. továbbítani, hanem a PayPal felhasználói név, valamint a jelszó megadása elegendő a fizetés lebonyolításához.

Fizetés utánvéttel
A csomag ellenértékét a futárnak kell fizetni a csomagátvételekor, készpénzben. Ezt a szállítási módot kérünk, csak akkor vedd igénybe, ha ki is tudod fizetni a termék ellenértékét a csomag kiszállításakor! Ha a csomag nem kerül átvételre, de mégis szükséged lenne a termékre, újra csak abban az esetben tudjuk kiküldeni, ha a megrendelt áru és a szállítási díj valamint az egyéb megrendelt szolgáltatások ellenértéke előzetesen kifizetésre kerülnek.